Leestijd: 2 min.
X-Interactive en FC Emmen zetten hun samenwerking voort!
Ate Bontjer

X-Interactive en FC Emmen zetten hun samenwerking voort!

fc emmen koningsdag

Een nieuw hoofdstuk voor X-Interactive en FC Emmen

Je leest het goed hoor! Samen beter worden is het motto achter de voortzetting van de samenwerking tussen X-Interactive en FC Emmen. Met een gedeelde visie op digitale groei en innovatie hebben we besloten om ons succesvolle partnerschap voort te zetten.

We zijn erg blij met de samenwerking met X-Interactive, een partij die topkwaliteit levert én uit onze regio komt. De reacties op onze nieuwe webshop zijn enorm positief, de komende jaren gaan we samen nog meer mooie dingen neerzetten.

Guus de Vries – Commercieel manager FC Emmen

Digitale groei en innovatie, zowel online als buiten het veld

Het partnerschap tussen FC Emmen en X-Interactive is meer dan alleen een zakelijke deal. Het is een strategische zet die de club helpt om bij te blijven in de snel veranderende digitale wereld. Het gaat verder dan alleen het bieden van een gebruiksvriendelijke webshop; het draait erom dat ze een flexibel en schaalbaar digitaal platform creëren. Dit platform vormt een stevige basis waarop de club kan groeien en nieuwe kansen kan benutten. 

Zoals onze Ate benadrukt: ‘We groeien enorm als bedrijf en ook FC Emmen heeft ambities uitgesproken. Dat past goed bij elkaar en daarom breken we ons lopende contract open en verlengen we met vertrouwen onze samenwerking met vier jaar.’ Deze verlenging van het partnerschap weerspiegelt de wederzijdse toewijding aan voortdurende groei en innovatie, zowel online als buiten het veld.

Ate en Guus FC Emmen

Impact van de samenwerking

Samen met FC Emmen hebben we een gloednieuwe webshop ontwikkeld die perfect past bij de groeiende groep fans van de club. Het was een uitdaging die we samen hebben opgepakt! Wat voor impact had dit? Door onze samenwerking heeft FC Emmen niet alleen de eerste Hyvä-shop in de Eredivisie en de KKD gelanceerd, maar we hebben ook opmerkelijke resultaten gezien. De webshop heeft niet alleen de verwachtingen van e-commerce in 2024 overtroffen, maar heeft ook geleid tot een aanzienlijke verbetering van betrokkenheid, klanttevredenheid en verkoopcijfers. Zo blijft FC Emmen niet alleen een toonaangevende club op het veld, maar ook in de digitale wereld.

Lees meer

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate