Digitaal verkopen

E-commerce

Wil je een webshop of heb je een webshop en wil je deze optimaliseren of zoek je naar een geïntegreerde oplossing voor meer online verkoop? Wij zorgen voor een supergesmeerd proces. Voor alle denkbare e-commerce oplossingen zijn wij jouw club!

websites emmen
Websites in Emmen

E-commerce, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij E-commerce en maatwerk in E-commerce kun je onder andere denken aan hele specifieke wensen bij een webshop of een website met een ticketsysteem. Want als iemand een bestelling heeft geplaatst, hoe regel je dan de afhandeling van deze bestelling? Je wilt de facturen waarschijnlijk liever niet handmatig inboeken. Een directe koppeling naar je boekhoudsysteem en automatisch bijwerken van de voorraad is dan ideaal. Wij denken verder en zoeken met jou de allerbeste oplossing voor jouw bedrijfsprocessen. Alles, zodat jij zoveel mogelijk bereikt met zo min mogelijk inspanning.

Hoe gaan we dat doen?

Eerst gaan we samen kijken wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken. De webshop moet technisch uitstekend werken en een passend design hebben, maar je wilt ook goed gevonden worden op Google. Wij gaan altijd voor digital excellence… daarom doen we er nog een schepje bovenop! De webshop moet mooi ogen en efficiënt werken. Zo halen we er alles uit wat erin zit. We denken graag mee en adviseren jou vanuit onze jarenlange ervaring.

In Control

Zelf je systeem beheren, dat is vanzelfsprekend! Wij werken met een Content Management Systeem (CMS) en gerenommeerde e-commerce platforms, zoals bijvoorbeeld Magento 2. Zo houden we het gebruik voor een eigen marketing & communicatie- of salesafdeling eenvoudig. Uiteraard zorgen we graag voor een training na oplevering, zodat je gelijk aan de slag kunt met de nieuwe e-commerce oplossing.

Ons werk

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate