Magento 2 webshops

Bekijk direct onze portfolio

 

Wil je graag je eigen Magento webshop laten ontwikkelen? Of wil je graag een nieuw ontwerp voor je huidige webshop? Bij X-Interactive zijn wij gespecialiseerd in het maken van goed converterende webshops op basis van het Magento 2 systeem. Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij volledige maatwerk oplossingen in Magento.

Waarom Magento 2?

Magento is een e-commerce systeem waarmee je een professionele webwinkel kunt laten maken en beheren. Met Magento 2 kun je alles zelf beheren en aanpassen, van het afhandelen van orders tot de marketing omtrent je webshop. Kortom, Magento is erg gebruiksvriendelijk voor jou als ondernemer. Naast standaard oplossingen bieden wij bij X-Interactive ook volledige maatwerk oplossingen. Dit betekent dat er processen in Magento geautomatiseerd kunnen worden, hierbij moet je denken aan kassasystemen, boekhoudpakketten en productbeheer. Dat resulteert in tijdwinst voor jou als ondernemer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Op basis van je wensen en voorkeuren en de behoeften van je doelgroep ontwerpen wij jouw webshop. Wij zorgen hierbij dat jouw potentiële doelgroep je goed weet te vinden in Google en dat zij eenvoudig kunnen navigeren door de webshop. Wij zorgen dat je doelgroep niet alleen kijkt, maar ook koopt. Dit doen wij door een hoogwaardige en professionele webshop te maken die aansluit op de verwachtingen van de potentiële klant.

Uw webshop:

 • Krijgt een uniek design
 • Krijgt een ontwerp die aansluit op jouw identiteit en huisstijl
 • Krijgt een snelle laadtijd
 • Krijgt een optimale vindbaarheid in Google
 • Wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten
 • Is conversiegericht ontworpen
 • Kan uitgebreid worden met extensies voor bijvoorbeeld optimalisatie, productbeheer en automatisering van uw webshop *
 • Kan uitgebreid worden met koppelingen, zoals een koppeling tussen kassasystemen,boekhoudpakketten, transportbedrijven, fulfillment partijen, etcetera. *

 

*Extensies en koppelingen kunnen wij op maat voor je maken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als wij de opdracht hebben ontvangen, werken wij samen met jou in 7 fases naar het gewenste resultaat. Bij X-Interactive vinden wij het belangrijk dat we samen met jou werken als een team en er nauw contact is. Dit betekent dat wij na elke fase samenkomen om het proces te evalueren. Daarnaast brengen wij de te verichten werkzaamheden in kaart. Hieronder vind je onze werkwijze in 7 verschillende fases.

 • 1

  Kennismakingsgesprek

  We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hier gaan we bepalen wat je wensen zijn onder het genot van een bakje koffie. En leren we graag jou en jouw bedrijf kennen.
 • 2

  Vooronderzoek

  Tijdens het vooronderzoek gaan wij samen met jou dieper in op de werkprocessen binnen jouw organisatie. Zo kunnen wij een webshop op maat maken die bij jouw organisatie past.
 • 3

  Projectplan

  Uit het vooronderzoek komt een concrete vraagstelling naar voren. Bij het projectplan doen wij op basis van deze vraagstelling een voorstel van een oplossing.
 • 4

  ​Akkoord en begin werkzaamheden

  Na jouw akkoord beginnen de daadwerkelijke werkzaamheden. Wij leveren de werkzaamheden in fases op. Na ieder van deze fases worden de gedane werkzaamheden met je besproken en bespreken we de werkzaamheden voor de volgende fase. Zo werken wij nauw met jou samen en verwerken wij je wensen.
 • 5

  Testen

  Tijdens de verschillende stappen wordt de webshop al door ons getest, maar om het zekere voor het onzekere te nemen testen we gezamenlijk met jou nogmaals jouw gehele webshop. Dit doen wij het liefst met een aantal testklanten.
 • 6

  Acceptatiefase

  Tijdens de acceptatiefase wordt jouw webshop samen met jou klaargestoomd voor ingebruikname. In deze fase worden ook de laatste puntjes ook de i gezet.
 • 7

  Oplevering en ingebruikname

  Na de oplevering gaat de garantieperiode in, deze is erg ruim. Je kunt nu gebruikmaken van onze uitstekende service en ondersteuning, zodat jij zorgeloos kunt werken met jouw nieuwe webshop.

Heb je interesse in een goedwerkende en mobielvriendelijke webshop? Wij zijn je hier graag van dienst! Neem ​contact​ met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk onze portfolio

 • Websites »

  Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
 • Webshops »

  Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
 • Webapplicaties »

  Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.