Webshops

Bekijk direct onze portfolio

U wilt een internetwinkel beginnen? X-Interactive kan u daarbij uitstekend helpen. Wij bouwen en ontwerpen webshops volledig op maat. In nauw overleg met u maken wij een hoogwaardige webshop, waarmee u op een eenvoudige manier uw producten aan uw doelgroep verkoopt.

Mensen kopen steeds vaker via internet. Logisch, want je hoeft de deur niet uit, kunt gemakkelijk vergelijken en krijgt producten vaak snel thuisbezorgd. Ook als u al een winkel heeft, kunt u met een internetwinkel extra verkopen en uw omzet verhogen.

Gebruiksvriendelijk

Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw site en een gebruiksvriendelijk bestelproces. Met het bijgeleverde CMS (Content Management System) kunt u uw producten, prijzen en aanbiedingen gemakkelijk zelf samenstellen en bewerken. Daarbij kunt u kiezen voor een nieuwsbriefmodule, zodat u uw klanten op de hoogte kunt brengen van acties en aanbiedingen. Ook kunnen we u van dienst zijn bij de marketing van uw website. Bijvoorbeeld met Google Adwords.

Heeft u interesse in een website, webshop of webapplicatie? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en wij nemen graag met u uw wensen door.

Bekijk onze portfolio

 • Websites »

  Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
 • Webshops »

  Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
 • Webapplicaties »

  Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.
 • Vormgeving »

  De juiste uitstraling om de juiste doelgroep te bereiken èn aan te spreken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.