Websites

Bekijk direct onze portfolio

Een klant maken van iedere bezoeker. Dat is wat een goede website voor u doet. Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers klant worden. Natuurlijk stelt dat speciale eisen aan vormgeving, tekst en techniek. Maar dat is nou net waar we goed in zijn, want websites bouwen is onze grote passie.

We houden van het spel om vormgeving, tekst en techniek perfect op elkaar af te stemmen en zoveel mogelijk bezoekers te verleiden om klant te worden. En een website die zo gebouwd is, helpt ook om uw positie bij Google en andere zoekmachines te verbeteren.

Ook voor u bouwen we graag een opvallende en overtuigende website.

Zelf uw website beheren

Bijna alle websites bouwen we op basis van een content management systeem (CMS). Zelf uw website beheren is daarmee heel eenvoudig. Zo vaak u wilt voegt u tekst, foto’s of nieuwsberichten toe. Ook bestaande teksten of foto’s past u snel en eenvoudig aan. Wilt u extra fotopagina's, nieuwspagina's of een nieuwsbriefsysteem? Ook die worden volledig geïntegreerd in het CMS. En zijn er nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe werkwijzen... dan verandert uw website direct met u mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een website, webshop of webapplicatie? Of wilt u advies over zoekmachine-optimalisatie of uw marketingaanpak? Wij zijn u graag van dienst. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk onze portfolio

  • Websites »

    Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
  • Webshops »

    Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
  • Webapplicaties »

    Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.