Online zichtbaarheid

Websites

Een sterke website staat volledig in het teken van jouw specifieke wensen en doelstellingen. Al meer dan 20 jaar bouwen wij websites op maat. Wij doen niet anders, al ons werk is maatwerk. Ieder bedrijf is namelijk anders en verdient een specifieke aanpak, die het beste bij de specifieke vraagstukken past. Websites moeten namelijk de perfecte uitstraling hebben, maar ze moeten ook aanmoedigen tot conversie. Naast het design houden we ons ook bezig met de motor. De techniek noemen wij ook wel de motor van een website. De techniek moet er namelijk voor zorgen dat de website blijft functioneren net zoals bij een auto. Het design moet natuurlijk goed zijn, maar de motor moet ook goed geoptimaliseerd zijn om optimaal te kunnen ranken in de zoekmachines. Wij zorgen daarom altijd dat de website goede scores heeft bij Google’s Core Web Vital Scores. 

webapplicaties emmen
webapplicaties

Wat zijn de Core Web Vital Scores?

De Core Web Vitals zijn drie prestatie-indicatoren die de werkelijke gebruikerservaring aangeven. De Core Web Vitals metrics richten zich vooral op mobiele zoekresultaten, maar de zoekresultaten voor computers volgen snel. De LCP, FID, en CLS scores van een pagina zijn gebaseerd op de echte gebruikersdata van de afgelopen 28 dagen, die anoniem worden verzameld via de Chrome browser. Elke pagina die een groene score haalt op alle drie de metrics van de Core Web Vitals krijgt een hogere ranking in de zoekresultaten.

Maatwerk website

Ondertussen zijn wij al 20 jaar dé specialist voor maatwerk websites. Wij laten ons niet beperken in de mogelijkheden van techniek en design. Wij gebruiken WordPress in combinatie met Gutenberg en ACF. Hiermee bouwen we een maatwerk website zonder enige beperkingen. Iets wat met een standaard template niet mogelijk is. Uiteraard is WordPress veilig, gebruiksvriendelijk en volledig Google-proof. WordPress zelf wordt regelmatig bijgewerkt voor het toevoegen van betere werking, stabiliteit en het verhelpen van bugs en kwetsbaarheden. Omdat WordPress één van de meest gebruikte systemen ter wereld is, is het een denkbaar doelwit voor hackers. Wanneer ze een kwetsbaarheid zoeken, en willen misbruiken, dan doen ze dit voor de meest gebruikte cms systemen om er zo voor te zorgen dat ze deze op grote schaal kunnen misbruiken. Het is dus zaak om een WordPress website altijd up-to-date te houden. Dit nemen we dan ook graag uit handen. Naast het uit handen nemen van de hosting kunnen wij je ook ondersteunen met het up-to-date houden van jouw maatwerk website.

Een website is meer dan een online visitekaartje. Wij vertalen jouw doelen naar een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Door gebruik te maken van een op maat gemaakt ontwerp laten wij je handel opbloeien. Zowel zichtbaar als meetbaar.

Verschil tussen maatwerk en een standaard template

Veel mensen denken dat een maatwerk website en een standaard template hetzelfde is, maar dat is niet het geval. Een template is een bestaand thema die je op je website kan uploaden. Het design en de techniek is dan eigenlijk al klaar. Bij een maatwerk website is dat niet het geval. Bij een maatwerk website bepalen we samen de wensen en eisen. Op basis daarvan wordt het design op maat gemaakt. Een ander groot nadeel van een template is dat ze vaak zijn voorzien van veel plugins, waardoor je website trager wordt. Doordat je website trager wordt gaan je Core Web Vitals scores naar beneden. Tijdens het bouwen van een maatwerk website houden wij rekening met de wensen en eisen. Hierdoor kunnen wij een maatwerk website zo efficiënt mogelijk bouwen. Tijdens het bouwen van een maatwerk website worden geen tientallen plugins gebruikt. Hierdoor presteert een maatwerk website altijd beter. Bij een maatwerk website zijn de Core Web Vitals scores veel hoger wat leidt tot een website die beter vindbaar is in Google.

Maatwerk website laten maken

Op maat gemaakte websites scoren over het algemeen beter in de zoekmachines. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers na twee seconden al geneigd zijn om je website te verlaten wanneer deze niet goed en snel laadt. De juiste aanpak en techniek zorgen onder andere voor een betere online vindbaarheid en dus conversie. En laten we eerlijk zijn, dat willen we toch allemaal? We willen allemaal bovenaan in Google staan en zoveel mogelijk conversies hebben. Dat is dé droom van elke website-eigenaar.

X-Interactive is gespecialiseerd in het maken van maatwerk websites. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het maken van maatwerk websites en koppelingen van diverse systemen. Als wij een website op maat maken met bijvoorbeeld een uniek ontwerp gaan we op een systematische manier te werk. Samen bepalen we het concept, de strategie, webdesign en eventueel de huisstijl. Zo kun jij erop vertrouwen dat wanneer je specifieke functies wilt, wij als X-Interactive de juiste elementen in jouw nieuwe maatwerk website of webshop verwerken. Met onze kennis van de nieuwste technologieën en jouw input bouwen we samen een succes voor de toekomst. Een maatwerk website die nog vele jaren stabiel, snel en veilig werkt. Met andere woorden een website die nog jaren mee kan draaien in de top.

Website design

Samen met jullie gaan wij de ontwerpen maken van de website. We beginnen met de homepage zodra deze akkoord is bevonden gaan we verder met de vervolgpagina’s. Zo krijgen jullie een goed beeld van hoe de website eruit komt te zien en kunnen eventuele op- en aanmerkingen verwerkt worden. Uiteindelijk geven jullie goedkeuring op de ontwerpen en kunnen we aan de slag met de techniek.

Ons werk

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate