Digitale ledenpas 

Met een digitale (ledenpas) verzamel je meer data van jouw klanten of leden, zet je de klant- en ledengegevens centraal, bespaar je tijd door het automatiseren van processen, verhoog je de koste efficiëntie doordat onnodige kosten wegvallen en draag jij een steentje bij aan het milieu! Wij geven graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden en helpen je graag verder om jouw doelen te realiseren.  

Onze digitale oplossing, de digitale ledenpas

Wij helpen organisaties met de overstap van de fysieke ledenpas naar een digitale ledenpas, zodat verschillende processen worden verbeterd en duurzaam te werk gaan. Dit doen we door: 

 • Altijd en overal 
  Een digitale live omgeving die altijd en overal toegankelijk. 
 • Milieubewust 
  Zeg vaarwel tegen print of plastic materiaal. Zeg ja tegen een milieubewuste oplossing!   
 • Persoonlijke digitale ledenpas 
  De digitale ledenpas bevat alle benodigde gegevens en in stijl van jouw organisatie.  
 • Voor iedereen 
  Voor leden, klanten, personeel of studenten, iedereen kan gebruik maken van onze digitale ledenpas.
 • Bespaar tijd
  We nemen de zorg uit handen. Jullie focussen op waar jullie goed in zijn.
 • Communicatie
  Verstuur push-berichten, schrijf nieuwsberichten en deel activiteiten zodat leden beter op de hoogte zijn. 
 • Scannen.app
  Controleer passen op geldigheid, of check ze eenvoudig in of uit! Alles overzichtelijk in een real-time dashboard.

Interessant en op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze Digipas.app website

Voor wie?

Onze digitale oplossing voor de fysieke (leden)pas is interessant voor elke organisaties. Je kunt denken aan: studentenpas, ledenpas, personeelspas, legitimatiepas, zorgpas, klantenpas. De digitale ledenpas pas is in de meeste gevallen een zakelijk product die vaak bij organisaties, verenigingen, stichtingen, scholen en in de zorgbranche wordt ingezet. De digitale oplossing kan altijd en overal gebruikt worden indien er een internetverbinding is.  
 
Kort samengevat, de digitale ledenpas is voor iedereen toepasbaar die werkt met (leden)passen of die in de toekomst bepaalde informatie wil digitaliseren.  

Een voorbeeld.. 

Studiestad App voor NHL Stenden en Drenthe College

In samenwerking met NHL Stenden en Drenthe College hebben we het platform Studiestad Emmen ontwikkeld, het platform biedt ontzettend veel activiteiten én studentenkorting voor mbo- en hbo-studenten die in de gemeente Emmen studeren.  

 
Met de app ‘Studiestad’ Emmen kan een student zich inschrijven op het platform met een e-mailadres dat bij de organisaties bekend is. Op dit emailadres ontvangt de student een link die de app kan openen. Tijdens het inschrijven heeft de student ook de kans om zich aan te melden voor de nieuwsbrief.   

Na het openen van de link wordt de app direct gekoppeld aan de student en kan de student de ‘studentenpas’ openen. Wanneer de app wordt geopend, worden de benodigde gegevens getoond waarmee aangetoond kan worden dat de app is geactiveerd.  

Daarnaast is er een pagina in de app, waar de studenten alle aanbieden en voordelen terug te zien. Dit is ook een kans voor ondernemers om hun producten en/of diensten weg te zetten. Een lid kan worden geïnformeerd door push-berichten, dit zijn meldingen die een student krijgt op zijn of haar telefoon.  

 
In de app ‘Studiestad Emmen’ en op de website  vinden studenten alles voor een onvergetelijke studietijd in Emmen.   

Over ons

Al meer dan 20 jaar werken wij voor mooie bedrijven aan maatwerkoplossingen die het verschil maken. Met een steeds groeiend team specialiseren wij ons in online maatwerk oplossingen. Wij laten bedrijven en organisaties excelleren in de digitale wereld door processen te optimaliseren. 

Weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan hier contact met ons op. 

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate