Ons groothandel bestelsysteem (webshop) is bedoeld om zowel de groothandel als haar klanten tijd te besparen. Enkele voordelen van ons groothandel bestelsysteem:

  • Klanten hoeven niet meer tot de volgende werkdag te wachten wanneer er ’s avonds nog een offerte de deur uit moet
  • Je verkopers hoeven geen vragen over prijs of voorraad te beantwoorden
  • Geen handmatig overtikken van orders meer

Afhankelijk van je organisatie bied ons groothandel bestelsysteem meerdere voordelen doormiddel van automatisering. Deze voordelen zijn zowel op administratief- als logistiek gebied. Doordat de klant zelf direct beschikt over de benodigde informatie kan je personeel zich met jouw bedrijf bezig houden. Zo spaar je tijd en personeelskosten uit.

Prijsafspraken

Met ons bestelsysteem kan je de prijsafspraken maken met klanten (of klantgroepen) tot op productniveau. Iedere klant ziet zijn eigen prijzen wanneer deze inlogt met zijn eigen persoonlijke inlogcodes.

Voorraden

Het bestelsysteem biedt ook voorraadbeheer zodat je klanten kunnen zien wat de voorraad van een bepaald product is en wat de verwachte levertijden zijn.

Samenwerking met administratiepakketten

Ons bestelsysteem is te koppelen met de meeste administratiepakketten, hiermee wordt onnodig dubbel werk voorkomen. Waardoor je bespaart op tijd en personeelskosten.

Koppeling met administratiepakket houdt in:

  • Dat orders automatisch in je huidige bestelproces binnenkomen
  • Dat klanten automatisch in je administratiepakket worden aangemaakt
  • Dat er geen producten handmatig ingevoerd hoeven te worden, terwijl ze al in je administratiepakket staan
  • Dat prijsafspraken alleen maar in je administratiepakket bijgehouden hoeven te worden

Mocht je een maatwerk pakket hebben? Wij zorgen samen met jouw softwareleverancier voor een passende oplossing voor je organisatie.

Offerte?

Graag maken we samen met jou een inventarisatie van je organisatiestructuur, ideeën en wensen. Op basis hiervan maken wij een passend voorstel.

Bel 0591-319123 of neem contact met ons op.

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer