Contact

Groothandel bestelsysteem voor jouw organisatie

Wil je als groothandel een webshop laten maken die optimaal functioneert? Dan ben je bij X-Interactive aan het juiste adres. Met jouw groothandel webshop wil je klanten eenvoudig kunnen informeren en aanzetten tot actie. Met onze goed vindbare groothandel webshops is dat geen enkel probleem. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de groothandel webshop eenvoudig te beheren is. Wil je een groothandel webshop laten bouwen? Dan helpen wij je graag verder!

Effectief en doeltreffend design

Jouw groothandel webshop wordt met liefde ontworpen. Uiteraard houden we tijdens het ontwerpen rekening met jouw wensen. Door een goede samenwerking aan te gaan, komen  we tot een effectieve en snelle groothandel webshop. Met andere woorden, een webshop voor jouw groothandel die de bezoekers aanzet tot actie. Zo helpen we jou om jouw handel te laten bloeien.

Gebruiksvriendelijke B2B webshop

De zakelijke klant maakt  geen gebruik van jouw groothandel webshop om te shoppen. Het plaatsen van een bestelling is onderdeel van zijn werk en dit moet zo snel, maar ook zo makkelijk mogelijk plaatsvinden. Dat is één van de redenen dat wij gebruik maken van slimme zoekfuncties bij groothandel webshops. Door deze functies kan de zakelijke klant snel de juiste producten vinden en bestellen.  Zo zorgen we voor een gebruiksvriendelijke ervaring.  

Of je nu 100 of 1.000.000 producten hebt, wij zorgen ervoor dat je assortiment overzichtelijk wordt gepresenteerd. Dit doen wij met uitgebreide e-commerce functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Klantspecifieke prijzen
 • Klantspecifieke kortingen
 • Klantspecifieke assortimenten
 • Koppeling met het ERP- en PIM systeem

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Alle groothandel webshops die wij bouwen worden gerealiseerd in Magento. Wij maken het mogelijk dat je alle teksten en afbeeldingen zelf kan wijzigen in het Content Management Systeem. Ook is het mogelijk om eenvoudig blogs, cases of andere vormen van content te publiceren. Uiteraard krijg je tijdens de oplevering van de groothandel webshop een uitgebreide training hoe de webshop werkt en hoe je dingen kan wijzigingen in Magento.

Wat is Magento?

Magento is een CMS (Content Management Systeem) toegespitst op e-commerce. Alles wat je nodig hebt zit dan ook in Magento. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, facturatie en mogelijkheden om je klanten elektronisch te laten betalen.Als je internationaal actief bent is het ook mogelijk om te werken emt verschillende valuta’s. . De grootste reden dat groothandels vaak kiezen voor een Magento webshop is omdat Magento schaalbaar is. Naarmate je webshop gaat groeien, kan je met Magento op allerlei manieren uitbreiden. Dat kan met extensies, maar ook met maatwerk. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te groeien.

Samenwerking met administratiepakketten 

Ons bestelsysteem is te koppelen aan de meeste administratiepakketten, hiermee wordt onnodig dubbel werk voorkomen. Waardoor je bespaart op tijd en personeelskosten.  

Koppeling aan administratiepakket houdt in:

 • Dat orders automatisch in je huidige bestelproces binnenkomen.
 • Dat klanten automatisch in je administratiepakket worden aangemaakt.
 • Dat er geen producten handmatig ingevoerd hoeven te worden, terwijl ze al in je administratiepakket staan.

Beschik je over een maatwerk pakket? Dan zorgen wij  samen met jouw softwareleverancier voor een passende oplossing voor je organisatie.

Groothandel bestelsysteem bij X-Interactive

Ons groothandel bestelsysteem (webshop) is bedoeld om zowel de groothandel als haar klanten tijd te besparen. Enkele voordelen van ons groothandel bestelsysteem:

 • Klanten hoeven niet meer tot de volgende werkdag te wachten wanneer er ’s avonds nog een offerte de deur uit moet.
 • Online offertes aanbieden en af laten rekenen.
 • Inzage in bestelgeschiedenis, backorders en facturen.
 • Je verkopers hoeven geen vragen over prijs of voorraad te beantwoorden.
 • Geen handmatig overtypen van orders meer. 

Afhankelijk van je organisatie biedt ons groothandel bestelsysteem meerdere voordelen door middel van het automatiseren van bedrijfsprocessen. Deze voordelen zijn zowel op administratief- als logistiek gebied. Doordat de klant zelf direct beschikt over de benodigde informatie kan je personeel zich met jouw bedrijf bezig houden. Zo spaar je tijd en personeelskosten uit.

Offerte?

Heb je een vraagstuk of een probleem en zoek je een partij of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate