website vs app

Ha Magento 2 developer!

Ben je op zoek naar zowel persoonlijke als professionele groei? Wil je actief bijdragen aan de ontwikkeling van je team? En wil je de projecten waaraan je werkt naar een volgend niveau tillen? Dan hebben wij een interessante functie beschikbaar voor jou bij ons in Emmen.

Wij zoeken namelijk een ervaren Magento 2 developer.

Je gaat, samen met je collega’s, werken aan mooie Magento 2 webshops met vaak veel maatwerk en uitdagende vraagstukken. Van configuratoren voor het samenstellen van producten tot designer tools die vertaald wordt naar opdrachten voor CNC-machines, en van koppelingen met externe systemen tot custom check-outs. Al sinds de eerste release van Hyvä, gebruiken we dit standaard in onze webshops. AlpineJS en Tailwind zijn onze vrienden en maken ons het leven makkelijker.

Je zal betrokken zijn bij zowel bestaande als nieuwe projecten of, samen met de klant de webshop continu door ontwikkelen. Afhankelijk van jouw ervaring zal je collega’s coachen, technische begeleiding bieden aan projecten, of een combinatie van beide taken vervullen.

Waarom werken bij X? Even een paar high-lights op een rijtje:

 • Jouw werkgeluk is belangrijk voor jezelf maar ook voor het team, je projecten en onze relaties… en daarom is het belangrijk dat jouw mening en kijk op zaken (net als die van je collega’s) gehoord wordt en dat we daar naar luisteren. Alles om samen beter te worden.
 • We bezoeken regelmatig events. Dit jaar bijv. Tweakers.net Developers Summit, Dutch Digital Day, Webwinkel Vakdagen, MeetMagento, etc. Zo doen we kennis op en blijven we onszelf ontwikkelen.
 • Vrijdagmiddag sluiten we samen de week af. We beginnen al om 16:00 (als er geen brand is 😅).
 • We zijn, naast de standaard feestdagen, ook vrij op Hemelvaart, Goede vrijdag en Bevrijdingsdag.
 • We hebben afspraken met de bekende experts uit ons vakgebied. We krijgen on-site trainingen van deze slimme koppen om ons zelf te blijven uitdagen en steeds weer een beetje beter te worden.
 • We hebben een academy programma waar je op eigen initiatief of met begeleiding van één van je collega’s, je kennis kunt aanscherpen. Uiteraard krijg je hier de tijd voor onder werktijd.
 • Voor je professionele maar ook persoonlijke vraagstukken kun je terecht bij één van onze externe coaches. Op onze kosten en tijdens werktijd uiteraard.
 • Vers fruit om de nodige vitamines binnen te krijgen.
 • Elke maand even lekker naar de masseur bij ons op kantoor.
 • We hebben 25 vakantiedagen.
 • Bonus voor het team op basis van onze gezamenlijke behaalde doelstellingen.
 • Loon indicatie, op basis van kennis en ervaring, is € 3.000 – € 6.000 bruto (bij 40 uur).

Geïnteresseerd geraakt? Wil jij ook samen beter worden? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar [email protected]. Hierna nodigen wij je uit bij ons op kantoor en maak je alvast kennis met mogelijk een aantal van je nieuwe collega’s. In twee gesprekken kijken we samen met jou of de klik er is en gaan we met jou sparren over techniek en jouw visie op ons vak.

Onze kernwaarden zijn eigenaarschap, kwaliteit, passie, aanpassingsvermogen, teamplayers en oplossingsgericht. Dit hopen we terug te horen in onze gesprekken met jou.

Als de klik er is en ObjectManager niet in het gesprek naar voren is gekomen (😉) zullen we jou een aanbod doen voor een hopelijk hele fijne samenwerking waarin we samen nog beter worden.

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate