Microsoft Dynamics

X-Interactive Internetdiensten biedt naast software-op-maat ook bestaande enterprise resource planning (ERP) pakketten aan van Microsoft. Tevens kunnen wij het functionele en technische implementatie traject van A tot Z voor jou verzorgen.

Met Microsoft Dynamics ERP-bedrijfssoftware kunnen je mensen productiever werken en kunt je jouw systemen aanpassen aan je bedrijfsgroei terwijl je tegelijkertijd voldoende inzicht hebt om snel te kunnen inspelen op de voortdurende veranderingen in de wereld.

  • Zorg voor meer dan een basisadministratie met verbeterd financieel en operationeel beheer.
  • Zorg dat je systemen snel gebruikslaar zijn met kant-en-klare functionaliteit.
  • Verhoog je omzet met minder impact op de budgetten voor salarissen en IT.
  • Voldoe aan de specifieke verticale branchevereisten zonder kostbare ontwikkeling.
Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV (eerder bekend onder de naam Navision) biedt omvangrijke functionaliteit voor bedrijfsbeheer, van financiële functies tot functies voor de supply chain, productie en meer. Het verbindt de verschillende onderdelen van je organisatie waardoor je meer zicht en grip hebt op wat zich in je bedrijf afspeelt.

Met Microsoft Dynamics NAV kun je slimme besluiten nemen die rechtstreeks invloed hebben op je bedrijfsresultaat en als gevolg daarvan de marges verhogen en de cashflow verbeteren. Microsoft Dynamics NAV is uitermate gebruiksvriendelijk en is compatibel met de technologie die je al gebruikt. De oplossing kan bovendien gemakkelijk worden aangepast aan je bedrijfsgroei waardoor je langdurig voordeel hebt van je investering.

Een bewezen oplossing die eenvoudig kan worden aangepast en gekoppeld

X-Interactive kan je ERP pakket koppelen met je website. Zo zijn bijvoorbeeld oplossingen mogelijk waarmee je klanten geplaatste bestellingen in kunnen zien of zelfs bestellingen rechtstreeks in jouw ERP pakket kunnen plaatsen. Uiteraard kun je zelf deze bestellingen verifiëren voor ze het verdere verwerkingsproces ingaan. De mogelijkheden zijn legio, wij lichten deze graag toe in een vrijblijvend gesprek.

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate