Webapplicaties

Online omgeving woninglabel.nl

Voor alle energielabel-adviseurs is er een omgeving op maat ontworpen en ontwikkeld waarmee ze hun eigen aanvragen kunnen beheren, hun profiel kunnen updaten, producten kunnen toevoegen en de status kunnen bekijken van alle energielabel aanvragen. Bekijk het resultaat op: woninglabel.nl

Bestelstraat Altares.nl

De kredietrapporten van Altares - Dun & Bradstreet, één van de grootste kredietbeoordelaars ter wereld, helpen om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen. Wij hebben de volledige bestelstraat ontwikkeld. Bekijk het resultaat online.

Partos

Partos vormt het grootste samenwerkingsverband van ontwikkelingsorganisaties in Nederland. Leden van Partos zijn onder andere Leger de Heils, Oxfam Novib, Unicef en War Child. Met de Monitor houdt Partos haar leden op de hoogte van politieke ontwikkelingen die betrekking hebben op hun belangen. Met het overzichtelijke portaal kunnen de leden zoeken in berichten en belangrijke documenten downloaden. Ook worden de leden wekelijks 'bijgepraat' met een mailing die vanuit het portaal door Partos opgesteld kan worden. Doormiddel van een koppeling met Microsoft CRM sluit de ledenadministratie naadloos op elkaar aan.

DPD Connect NL & BE

Binnenkort vind je hier meer informatie

Plannings applicatie

Met de planningsapplicatie, die wij voor Kremer te Emmen hebben ontwikkeld, kunnen orders eenvoudig ingepland worden in de productie. Ook kunnen de leveringen verdeeld worden over hun vrachtwagens en die van hun. De chauffeurs hebben een app waarmee ze hun route in kunnen zien. Dit alles is naadloos gekoppeld aan hun ERP pakket en hun weegbruggen.

Mijn Zonnebloem

Voor Nationale Vereniging De Zonnebloem hebben wij Mijn Zonnebloem mogen ontwikkelen. In deze omgeving kunnen de besturen van de verschillende afdelingen door het land hun administratie bij houden. Zo zijn er vrijwilligerslijsten, gastenlijsten, rapportage tools en een activiteitenadministratie.
  • Websites »

    Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
  • Webshops »

    Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
  • Webapplicaties »

    Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.