Naar overzicht
Naar overzicht

(on)gefilterd het beste

KlantBerkeyexpert
DienstE-commerce
Berkeyexpert

Berkeyexpert

De webshop van Berkeyexpert is inmiddels al eventjes in de lucht, maar dat maakt de website niet minder gaaf! Een tijdje geleden klopten onze nieuwe partners bij ons aan de deur. Wat ze wilden? Een Ferrari. Of nouja, een webshop zo snel als een Ferrari. Ze liepen op dat moment namelijk tegen wat vragen over maatwerk binnen webshops aan, en wisten snel hun weg te vinden naar Emmen. 

Krachtige waterfiltersystemen

Berkeyexpert is specialist in de verkoop van Berkey waterfiltersystemen. Dat zijn krachtige, vrijstaande zuiveraars die geen elektriciteit nodig hebben, enkel zwaartekracht. Al vanaf 2014 is Berkeyexpert bezig met haar expertise in de waterzuiveringsinstallaties, en hebben ze inmiddels de officieuze titel van Beste Authorized Berkey Dealer van Nederland. En sjongejonge, de systemen springen ook nog eens héél aardig in het oog. De toon was gezet!  

filter

Razendsnelle samenwerking voor een razendsnelle webshop 

Terug naar de aanvraag van onze Groningse vrienden. Ze wilden dus die Ferrari-webshop die hen zou helpen om hun klanten nóg beter van dienst te zijn. In dit geval is er geen twijfel mogelijk, en komt er meteen een Magento 2 webshop met Hyvä thema als beste keuze uit de bus. Logisch eigenlijk, want Hyvä betekent ‘aanrader’ in het Fins. De combinatie van Magento 2 en dit specifieke thema is voornamelijk erg goed bij grotere websites, die vaak wat logger worden naarmate er meer producten en pagina’s tegelijkertijd moeten draaien. Door de relatief veel kleinere code die er nodig is, blijft je grote webshop z’n prestaties behouden. Wel zo fijn.  

“Dankzij deze ultra snelle shop van X-Interactive zijn wij op de toekomst voorbereid. Wij hebben X-Interactive ervaren als een prettige partner die goed omgaat met feedback.” 

Wibo Lageveen, co-founder
aanbevolen combinaties

More options, more fun 

Samen met designer Kris De Jong van Berkeyexpert hebben we ons allereerst gestort op het ontwerp van de webshop. In goed overleg was er veel mogelijk, en hebben we samen een design staan waar iedereen trots op zou mogen zijn! 

Na het ontwerpproces stortte X-Interactive zich solidair op de achterliggende techniek. Allemaal met de gedachte in ons achterhoofd dat de webshop razendsnel moest zijn, én blijven. En dat is gelukt. We hebben in berkeyexpert.nl een scala aan geavanceerde functionaliteiten in kunnen voegen, en tegelijkertijd de snelheid kunnen waarborgen. Dus; kijk je even snel op hun website? En let vooral op maatwerkonderdelen, zoals de aanbevolen combinaties!   

We hebben onze expertises in mogen zetten voor onze vrienden van Berkeyexpert! Hoe mooi is dat? Meer weten over ónze expertises? Neem dan eens contact op! Altijd vrijblijvend natuurlijk.  

berkey webshop
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate