Naar overzicht
Naar overzicht

Sterk voor drukwerk

KlantDWC PRINT
DienstE-commerce
DWC PRINT

DWC PRINT

DWC PRINT biedt een web-to-print service. Dat betekent dat de klanten van DWC via een online platform eenvoudig drukwerk moeten kunnen bestellen voor hun bedrijf.

Door de snel veranderende vraag van de markt was er een nieuw platform nodig. Maar wel een die niet alleen gebruiksvriendelijk was, maar concurrerend kon zijn met andere web-to-print oplossingen. Waar wij het verschil konden maken was de koppeling tussen dit nieuwe platform met een naadloze integratie van een ERP pakket. Een ERP pakket, in dit geval Multipress, zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke workflow. Volledig geautomatiseerd.

“De intensieve samenwerking met het team van X-interactive heeft geresulteerd uitstekend functionerende webshop. De know-how en de vastberaden instelling van het team hebben bijgedragen aan dit succes. Het online bestellen van drukwerk met al onze productiemogelijkheden was nog nooit zo eenvoudig.”

Martijn ten Pas
Eigenaar

De evolutie in een webshop

De huidige webshop waar DWC mee werkte was een Magento 1 shop. Deze voldeed niet meer aan de eisen van nu. Het was arbeidsintensief om de website te onderhouden en door gebrek aan integratie foutgevoelig. We hebben de nieuwe website toekomstbestendig gemaakt met een Magento 2 shop.

De evolutie in een webshop

De huidige webshop waar DWC mee werkte was een Magento 1 shop. Deze voldeed niet meer aan de eisen van nu. Het was arbeidsintensief om de website te onderhouden en door gebrek aan integratie foutgevoelig. We hebben de nieuwe website toekomstbestendig gemaakt met een Magento 2 shop.

Webshop producten

Niet zomaar doordrukken

DWC kwam met een basis ontwerp, een look en feel waar de site aan moest voldoen.

Dat was een perfect begin waarbij wij het design en UI/UX (User Interface en User Experience) hebben gefinetuned. Het optimaliseren van het ontwerp zorgt niet alleen voor een mooi plaatje maar ook voor snellere conversie of kostenbesparing. Deze adviezen gaven wij zowel in het voortraject als tijdens onze tweewekelijkse sprintsessie. Wij vinden het belangrijk om in gesprek te blijven tijdens een proces, want we ‘drukken’ niet gewoon maar onze eigen visie door. Deze transparantie zorgt voor een scherp en efficiënt proces.

Door onze kennis en ervaring met Magento 2 en het koppelen met de eigen processen voelde het voor DWC natuurlijk om ook het vertrouwen in ons te hebben voor het implementeren van maatwerk. Dit maatwerk leveren wij wanneer we tijdens een proces iets signaleren dat beter of makkelijker kan. Een simpele ‘’Dat is niet mogelijk’’, daar doen wij niet aan.

Drukker

Afgezien van het geautomatiseerde systeem dat nu veel soepeler werkt voor DWC zelf, is het voordeel vooral voor de gebruiker te merken.  De gebruiker kan eenvoudig een drukwerkwens invoeren en doorloopt vervolgens alle mogelijkheden voor het drukwerk. In realtime worden de prijzen weergegeven. Dit scheelt uiteraard een hoop tijd aan het handmatig maken van offertes. Dit neemt het systeem uit handen. De order die geüpload wordt, wordt doorgestuurd naar de drukkerij en verzonden naar de opdrachtgever. Zo kan je veel meer orders verwerken.

En door

Omdat ontwikkelingen altijd doorgaan, gaan we maandelijks met de klant in gesprek om verbeteringen te signaleren, toe te passen en planningen te maken. Zo zorgen we dat we altijd boven op het proces zitten.

DWC Print online drukker
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate