Naar overzicht
Naar overzicht

De vlag kan uit

KlantFabervlaggen.nl
DienstE-commerce
Fabervlaggen.nl

Hoe de vlag erbij hing

Eén van de grootste vlaggen fabrikanten van Nederland is Faber vlaggen.

Online kan de consument een vlag bestellen met de keuze uit enorm veel verschillende soorten en maten. Er was een bestaande website maar deze voldeed niet meer aan de moderne eisen van e-commerce en gebruiksvriendelijkheid.

“X-Interactive heeft ons geholpen met de transitie van Magento 1 naar Magento 2. Zowel voor, tijdens als na het project verliep de communicatie uitermate prettig. Prima club en ik kan ze dan ook zeker aanbevelen.”

Huib Faber
Eigenaar

Frisse wind

Bij de keuze voor de nieuwe website is voor X-Interactive gekozen omdat wij, naast design en functionaliteiten, perfect de koppeling wisten de maken met hun ERP systeem. Dat betekent dat alle orders die via de website binnenkomen automatisch bij de drukkerij terechtkomen, die op hun beurt volledig geautomatiseerd de order kan afwerken.

Deze combinatie van gebruiksgemak voor de klant aan de voorkant en technische vereenvoudiging aan de achterkant maakte de samenwerking tussen Faber en ons een succesvolle.

Alles op zijn tijd

We zijn eerst begonnen met het perfectioneren van de flow op de website en het design. Deze is inmiddels afgerond en er staat een mooie, maar vooral eenvoudige website om je eigen vlag vorm te geven en te bestellen. Momenteel zijn we bezig om die koppeling naar het bestelsysteem te implementeren. Dit doen we bewust in deze volgorde.

Online drukwerk Fabervlaggen

Met vlag en wimpel geslaagd.

Bij het maken van een nieuwe website of webshop houden we altijd rekening met de gebruiker. Die moet blij worden van de functionaliteiten en de logica, om zo zonder problemen te bestellen wat hij of zijn wil. Bij Faber vlaggen hebben we veel aandacht gegeven aan de configuratie van de vlaggen. Het is een complex product met veel variabelen. Per stap kan de bezoeker een keuze aangeven voor zijn of haar vlag. Zo creëer je overzicht. Mocht een gebruiker er niet uitkomen is er heel makkelijk contact op te nemen met de helpdesk.

In Magento is het voor Faber erg eenvoudig om een product met opties toe te voegen. Hierdoor is het beheren van hun productaanbod praktisch uitvoerbaar. Door onze ervaring in dergelijke productbuilders weten we waar we op moeten letten en wat als prettig wordt ervaren. Daar heeft Faber vlaggen veel aan gehad.

Shop Faber
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate