Naar overzicht
Naar overzicht

Een sportieve vooruitgang

KlantFC Emmen
DienstWebsite
FC Emmen

De aftrap

In 2010 zijn we sponsor geworden van FC Emmen, toenmalig eerstedivisieclub. Omdat we wat terug wilde doen voor de regio zijn we in gesprek gegaan met Wim Beekman.

Pas later hebben we samen een website ontwikkeld voor de club. FC Emmen had de ambitie uitgesproken om in de eredivisie te willen voetballen. De website die wij samen met hen ontworpen hebben moest deze ambitie onderschrijven.

Dat zagen we terug in de beleving die een bezoeker kreeg op www.fcemmen.nl. Visueel aantrekkelijker, duidelijke navigatie en gericht op media. Een ander belangrijk onderdeel was de koppeling met sportlink, zodat de uitslagen direct zichtbaar waren.

“X-Interactive is al jarenlang sponsor van onze club. Sinds 2016 verzorgen ze onze website en dat gaat prima! We zijn blij dat we een lokale partner hebben gevonden om snel te kunnen schakelen over de website.”

Thijs Haan
Communicatie

Samen aan de top

Daar was het moment waarbij de ambitie werkelijkheid werd, ‘we’ kwamen in de eredivisie. Dat was het moment om ook de website van ambitie naar topsport niveau te brengen. De basis was goed, maar we hebben het een frisse update gegeven.

FC Emmen nieuws
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate