Naar overzicht
Naar overzicht

Een webshop heruitgevonden

KlantZuidema Schuttingen
DienstE-commerce
Zuidema Schuttingen

Bouw je eigen schutting

Een schutting bestellen, zo moeilijk is dat toch niet? Hoeveel lengte wil je, hoeveel hoeken zitten erin, heb je rekening gehouden met afdeklatten? En als ik een gaasscherm ertussen wil hoe bereken ik dan de panelen? Een hoop vragen waar een professional makkelijk antwoord op heeft, maar een consument niet altijd over nadenkt.

Zuidema Schuttingen kostte het voorheen veel tijd om de offerteaanvragen goed te doorlopen en aanvullende vragen bij de klant neer te leggen. En aan de andere kant wil een klant graag direct weten wat de kosten zijn van een nieuwe schutting.

Met die twee punten kwam Zuidema bij ons langs.

Bouwen aan een builder

Wij hebben gezorgd voor een offertetool waarbij je stapsgewijs de wensen voor jouw schutting kunt invullen. De ‘builder’ neemt je mee door alle opties die je kunt wensen.

Daarbij berekent hij ook, op basis van je woonplaats, wat het bezorgen en plaatsen kost.

Zo heeft de bezoeker van zuidema-schuttingen.nl direct een prijs en scheelt het de mensen van Zuidema erg veel tijd met het maken van offertes. Letterlijk een win-win situatie.

Het oog wil ook wat

Naast deze builder hebben we op designgebied de focus op overzichtelijk en vriendelijk gelegd. De website is rustig en de makkelijke navigatie zorgt voor een prettige online beleving.

Stel je schutting samen

Lekker praktisch

Deze productbuilder heeft een hoop variabelen. Wij hebben deze zo ontwikkeld dat de medewerkers van Zuidema in Magento zelf onderdelen of geheel nieuwe producten kunnen toevoegen. Dat maakt het eenvoudig voor hen om met deze module te werken.

E-commerce voor Zuidema Schuttingen
Dennis Berends
Ate Bontjer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer