Naar overzicht
Naar overzicht

Vind je weg tussen de zuilen

KlantZuilennederland.nl
DienstWebsite
Zuilennederland.nl

Zuilennederland.nl

Doordat we al een tijdje prettig samenwerkten met een klant in reclamematerialen, kwam deze uiteraard ook bij ons met een nieuw idee; een website gespecialiseerd in reclamezuilen.

Veel websites met reclamemateriaal zijn erg uitgebreid, daardoor zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Of in dit geval door de zuilen het bos niet meer. Via de klantenservice komen er veel vragen binnen, waarbij er uiteindelijk toch meestal voor de ‘basiszuilen’ wordt gekozen.

Dit moet eenvoudiger kunnen voor de bestellende klant dacht Elwin. Zo is het idee voor zuilennederland.nl geboren.

“Sinds wij samenwerken met X-Interactive hebben wij meerdere websites laten ontwikkelen door hen. Het contact verloopt altijd lekker vlot en de resultaten mogen er zijn. Er is een perfecte balans tussen een goed werkzame website en een goed ogende website.”

Elwin Arends
Directeur

Belangrijke punten

Samen met de klant hebben wij de basis gelegd en in kaart gebracht waar de webshop aan moet voldoen: een duidelijk en prettig overzicht van de mogelijkheden rondom reclamezuilen. De klantreis moest zo min mogelijk vragen oproepen. En mocht dit wel het geval zijn, hebben we ‘Zuily’, een fictief karakter die je helpt met je vragen.

In het eerste gesprek hebben we het de designereisen besproken. Welke kleuren en stijl hadden de opdrachtgevers voor ogen? Inmiddels was er zoveel onderling vertrouwen dat wij vrij mochten ontwerpen. Het eerste ontwerp viel direct in de smaak, waardoor wij vrij vlot ook de vervolgpagina’s klaar konden maken.  

Hoe hebben we dit opgelost

Om overzicht te creëren voor de klant, laten wij op zuilennederland.nl een selectie zien van de 6 meest gekozen zuilen. Na de keuze van een ‘basiszuil’ worden de mogelijke opties aangeboden. Het is daarbij ook mogelijk om een eigen design te uploaden, waardoor alle wensen en eisen voor een zo compleet mogelijke offerte in een keer door te geven zijn. Een belangrijk advies van ons was om extra aandacht te besteden aan deze module, om zo de tijd tussen het aanvragen en de daadwerkelijke offerte terug te brengen naar 2,5 uur. Het ervaren van gemak is hierbij het sleutelwoord.

Producten website

Gemak dient de mens

Gemak aan de voorkant is fijn, maar gemak in de back end natuurlijk ook. Wij hebben de hele website technisch in WordPress zo gerealiseerd dat de medewerkers het volledig zelf in beheer hebben. Nieuwe pagina’s, teksten en foto’s, alles is aan te passen naar eigen wens.

Mobiel ontwerp
Dennis Berends
Ate Bontjer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer