Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn er van overtuigd dat ondernemen een kwestie van geven en nemen is. X-Interactive is dan ook enorm betrokken bij verschillende initiatieven binnen de gemeenschap, vaak in vorm van sponsoring.

Elk jaar kiezen wij enkele initiatieven uit welke wij gaan sponsoren. Deze voorzien wij van een professionele en passende website. Het is de bedoeling dat de website bijdraagt aan het behalen van de gestelde doelstellingen

Wie goed doet, goed ontmoet.

Hieronder vindt u enkele projecten waar wij aan bijgedragen hebben in vorm van een website, een financiële bijdrage of een andere vorm van ondersteuning.

Stichting Machiavelli

Stichting Machiavelli hebben wij mogen voorzien van een nieuwe website. De oude website was functioneel maar gedateerd. Er zijn nieuwe kleuren toegepast en er is gekeken waar de focus van de nieuwe website moest komen te liggen.

v.v. Klazienaveen

In 2013 realiseerden wij een nieuwe website voor voetbalvereniging Klazienaveen. De site is voorzien van het laatste nieuws, uitslagen, programma en meer.

Stichting Bloeiende Toekomst

Met de orchidee wil Stichting Bloeiende Toekomst veel betekenen voor kinderen die in minder mooie, vaak slechte omstandigheden in deze wereld opgroeien.

Hurry-Up

Voor Handbal vereniging Hurry-Up realiseerden wij een website waar in teams, wedstrijden, uitslagen en nieuws overzichtelijk op de homepage te vinden is.

34 piepjes 300 tellen

X-Interactive stelde een gratis website beschikbaar voor de veiling van 34 piepjes 300 tellen, een goed doel dat zich inzet om een levensechte illusie van een wolkenhemel te realiseren.

Sportief Klazienaveen

In het kader van Klazienaveen als Olympisch Dorp 2013 hebben wij een website gebouwd waarop men alles kan volgen over de vorderingen van het Olympisch Dorp.

S.C. Erica

Voetbal Club Erica
 • Websites »

  Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
 • Webshops »

  Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
 • Webapplicaties »

  Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.
 • Vormgeving »

  De juiste uitstraling om de juiste doelgroep te bereiken èn aan te spreken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.