Microsoft Dynamics

X-Interactive Internetdiensten biedt naast software-op-maat ook bestaande enterprise resource planning (ERP) pakketten aan van Microsoft. Tevens kunnen wij het functionele en technische implementatie traject van A tot Z voor u verzorgen.

Met Microsoft Dynamics ERP-bedrijfssoftware kunnen uw mensen productiever werken en kunt u uw systemen aanpassen aan uw bedrijfsgroei terwijl u tegelijkertijd voldoende inzicht hebt om snel te kunnen inspelen op de voortdurende veranderingen in de wereld.

 • Zorg voor meer dan een basisadministratie met verbeterd financieel en operationeel beheer.
 • Zorg dat uw systemen snel gebruikslaar zijn met kant-en-klare functionaliteit.
 • Verhoog uw omzet met minder impact op de budgetten voor salarissen en IT.
 • Voldoe aan de specifieke verticale branchevereisten zonder kostbare ontwikkeling.

 

Microsoft Dynamics NAV (eerder bekend onder de naam Navision) biedt omvangrijke functionaliteit voor bedrijfsbeheer, van financiële functies tot functies voor de supply chain, productie en meer. Het verbindt de verschillende onderdelen van uw organisatie waardoor u meer zicht en grip hebt op wat zich in uw bedrijf afspeelt.

Met Microsoft Dynamics NAV kunt u slimme besluiten nemen die rechtstreeks invloed hebben op uw bedrijfsresultaat en als gevolg daarvan de marges verhogen en de cashflow verbeteren. Microsoft Dynamics NAV is uitermate gebruiksvriendelijk en is compatibel met de technologie die u al gebruikt. De oplossing kan bovendien gemakkelijk worden aangepast aan uw bedrijfsgroei waardoor u langdurig voordeel hebt van uw investering.

Een bewezen oplossing die eenvoudig kan worden aangepast en gekoppeld

X-Interactive Interactive kan uw ERP pakket koppelen met uw website. Zo zijn bijvoorbeeld oplossingen mogelijk waarmee uw klanten geplaatste bestellingen in kunnen zien of zelfs bestellingen rechtstreeks in uw ERP pakket kunnen plaatsen. Uiteraard kunt u zelf deze bestellingen verifiëren voor ze het verdere verwerkingsproces ingaan. De mogelijkheden zijn legio, wij lichten deze graag toe in een vrijblijvend gesprek!

 • Websites »

  Doeltreffende en heldere websites waarbij de inhoud voorop staat.
 • Webshops »

  Webshop met een zo laag mogelijk drempel tot bestellen.
 • Webapplicaties »

  Een webapplicatie om uw bedrijfprocessen te optimaliseren en gegevens inzichtelijk te maken.

Hulp op afstand

Service staat bij ons voorop, ook als uw project succesvol is afgerond.
Heeft u hierna nog vragen of heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u graag.

Bel ons kantoor op 0591 - 319123 en klik op één van onderstaande knoppen.