Leestijd: 2 min.
De synergie tussen Magento en Hyvä 
Stefan

De synergie tussen Magento en Hyvä 

hyvä thema

Magento is een zeer interessante e-commerce platformkeuze als je een webshop wilt starten of een nieuwe webshop wilt laten ontwikkelen. Het biedt namelijk een breed scala aan functies en mogelijkheden om een krachtige en schaalbare webshop te creëren. Hieronder bespreken we waarom Magento een goede optie is voor jouw webshop en waarom wij het Hyvä-thema een uitstekende keuze vinden voor het optimaliseren van zowel de conversies als de gebruikerservaring. Nieuwsgierig naar waarom wij lyrisch zijn over Hyvä? Lees dan dit verhaal van onze collega Patrick. 

De kracht van flexibiliteit en schaalbaarheid: hoe uw webshop kan groeien en bloeien met Magento 

Met Magento heb je een hoge mate van flexibiliteit en schaalbaarheid, wat betekent dat je je webshop kunt aanpassen aan jouw behoeften en groei. Het platform is gebouwd om grote aantallen producten en complexe webshops te ondersteunen, en biedt daarom de mogelijkheid om meerdere winkels en talen te beheren. 

Ontketen het potentieel van je webshop: omarm de vrijheid van open source met Magento 

Magento is open source, wat betekent dat je toegang hebt tot de code en de mogelijkheid om aanpassingen te maken en extensies toe te voegen. Dit geeft je de vrijheid om jouw webshop aan te passen en te optimaliseren op basis van jouw specifieke zakelijke behoeften. 

Magento maximaliseert je e-commerce potentieel met uitgebreide functionaliteiten

Met Magento heb je toegang tot een uitgebreide reeks functies die nodig zijn voor het beheren van een succesvolle webshop, zoals SEO-optimalisatie, klantenbeheer, voorraadbeheer, betalings- en verzendopties, en meer. Dit maakt het een complete oplossing voor jouw e-commerce behoeften. 

Hyvä thema tilt je webshop naar een hoger niveau

Het Hyvä-thema is één van de nieuwste thema’s voor Magento-webshops en heeft veel buzz gecreëerd vanwege de vele aanpasbare functies en het gebruiksgemak. Het thema is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Hyva.io en is open source. 

Door de maatwerkoplossingen die wij aanbieden kan de webshop met behulp van een Hyvä-thema compleet gevormd worden naar jouw wensen. Hierbij streven we naar ‘Digital Excellence’ om jouw webshop te laten excellereren in de online markt. Hyvä werkt met een responsive design wat zorgt voor een goed bruikbare website op zowel een smartphone als een tablet of computer.  

Als je op zoek bent naar een snel, lean en responsief Magento 2-thema, dan is Hyvä het thema dat je zoekt. Het Hyvä-thema is ontworpen met snelheid in gedachten en biedt een uitstekende gebruikerservaring op zowel desktop- als mobiele apparaten.. Wij hebben het Hyvä-thema ingezet om de wens van Het Groene Paradijs te realiseren en zijn zeer tevreden over de resultaten.

Met een laadtijd van minder dan 1 seconde en geoptimaliseerde code, biedt Hyvä een snelle en naadloze online winkelervaring voor je klanten. Kan jij net als onze webshops nou niet langer wachten? Maak eens een gratis afspraak om te kijken wat X-Interactive voor jou kan betekenen!  

Lees meer

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate