Leestijd: 6 min.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Hyvä Themes?
Patrick

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Hyvä Themes?

Hyvä thema Magento

Het gebruik van Hyvä Themes is een populaire keuze onder webshops, vanwege het aantrekkelijke en professionele uiterlijk, de gemakkelijke gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide functionaliteiten. Maar naast deze voordelen, zijn er nog veel meer redenen om het Hyvä Themes te kiezen voor je gloednieuwe webshop. In deze blog lees je wat de voordelen zijn van het gebruik van Hyvä Themes.

Hogere posities in zoekmachines met Hyvä Themes 

Hyvä Themes, het nieuwe, supersnelle alternatief thema voor Magento, heeft als één van de belangrijkste voordelen dat het heel eenvoudig te optimaliseren is voor zoekmachines, zoals SEO. Dit betekent dat de structuur en de code van het Hyvä Themes zo ontworpen is, dat de webshop gemakkelijk gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google. Dit leidt tot een hogere positie in de zoekresultaten waardoor je uiteindelijk meer bezoekers op je website zal krijgen.

Hyvä Themes eenvoudig aanpasbaar

Loopt je gloednieuwe Hyvä Themes webshop nog niet gesmeerd onder gebruikers? Geen probleem! Met Hyvä Themes is de webshop gemakkelijk en snel aan te passen aan de behoeften van elke gebruiker. Het Hyvä Themes biedt namelijk vele verschillende opties voor het aanpassen van de kleuren, lettertypen en lay-out. Zo ziet de website er professioneel en aantrekkelijk uit, en tegelijkertijd voldoet het ook aan de wensen van de gebruiker.

Hyvä Themes past zich aan voor iedere gebruiker

Daarnaast is Hyvä Themes ook erg responsief. Dit betekent dat webshops, uitgerust met het Hyvä Themes, automatisch aangepast worden aan de schermresolutie van het apparaat waarop de webshop bekeken worden. Dit is belangrijk, omdat steeds meer mensen hun websites en webshops bezoeken via mobiele apparaten, in plaats van op computers en laptops. Daarnaast zorgt het responsieve Hyvä Themes ervoor dat de webshop goed functioneert op al deze verschillende apparaten.

In een korte samenvatting biedt het Hyvä Themes een erg aantrekkelijk en professioneel uiterlijk, super gemakkelijke gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide functionaliteit, eenvoudige SEO-optimalisatie, snelle en gemakkelijke aanpasbaarheid, responsiviteit en uitgebreide ondersteuning. Al deze voordelen maakt het Hyvä Themes een populaire keuze onder webshop-ontwikkelaars.

Waarom X-Interactive als partner?

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van (maatwerk) Hyvä Themes van Magento. Zo hebben wij al meerdere keren het Hyvä Themes gebruikt voor onze klanten. Wij hebben het het thema van Magento gebruikt om webshops te ontwikkelen voor bedrijven zoals BerkeyExpert, Lavie en het Groene Paradijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een webshop met het Hyvä Themes voor jou?

Lees meer

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate