Samenwerking met Channable

Binnen X-Interactive werken we continue aan het optimaliseren van onze werkwijze om zo efficiënter te zijn en onze klanten meer te kunnen bieden. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar dat willen wij onze klanten ook bieden.

Idere organisatie die bij ons aan de bel trekt is aan het zoeken naar de nieuwste technologieën en trends die hun werkwijze efficiënter kunnen maken en tegelijk geld en tijd kunnen besparen.

Sinds 2019 zijn wij trotse partner van Channable, in deze blog vertellen we over meer over Channable en waarom wij Channable inzetten bij onze klanten.

Wat is Channable?

Channable is een all-in-one feed management- en SEA-automatiseringstool die feeds en integraties met meer dan 2500 onlineprijsvergelijkingswebsites, affiliate platformen en marktplaatsen aanbiedt, Daarnaast biedt Channable ook de mogelijkheid om automatisch advertenties te genereren voor Google Advertising en Microsoft Advertising.

De tool van Channable kan worden gebruikt om uiteindelijk tijd te besparen, geld te besparen en je online marketing te optimaliseren wat uiteindelijk resulteert in een verbeterde relevatie en conversie.  

Door deze voordelen kan een organisatie zich meer focussen op het analyseren van prestaties, werven van nieuwe klanten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Doordat Channable de handmatige taken zoals: data optimaliseren in Excel, feed aanpassingen, zoekwoorden aanmaken en specificeren van onlinekanalen zoeken overneemt, bespaar je al snel enkele uren.

Channable biedt verschillende opties om je informatie van je producten of diensten te importeren, dit kan door een verbinding te maken met je platform met behulp van vele plug-ins en integraties. Daarnaast kan je XML-, CSV-, TXT-, en Google Spreadsheet bestanden importeren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De samenwerking

Zoals iedereen wellicht weet dringt Google aan op automatisering, alles wordt geautomatiseerd. Als je meegaat met deze ontwikkeling zul je op de korte termijn geen verandering zien, maar als je over 2 jaar pas begint, zul je te laat zijn. Je blijft dan achter in de markt. En hier willen wij onze klanten, maar ook onze prospect voor waarschuwen. 

Daarom kijken wij altijd om ons heen, en maken we gebruik van partners die goede oplossingen bieden voor onze klanten. Ons ultieme doel is om de klant naast een gave website of webshop te geven, ook een efficiëntie slag te laten maken waardoor er kosten en tijd bespaard wordt.

Eerdere projecten met Channable

Voor groeneparadijs.nl mochten we een nieuwe Magento 2 webshop ontwikkelen met de nieuwste technologieën en trends. Het Groene Paradijs koos ook voor een koppeling met Channable om zo eenvoudig en snel hun producten op meerdere marktplaatsen aan te bieden, een voorbeeld hiervan is dat ze ook hun tuinplanten aanbieden via Bol.com.

webshop

Wil je meer weten over onze projecten met Channable? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je meer!

X-Interactive kan jouw organisatie helpen met het optimaliseren van je webshop of website!

Wij bouwen al meer dan 20 jaar maatwerk software voor organisaties met 20 digitale heroes! Naast het ontwikkelen van software op maat, ontwikkelen wij ook e-commerce koppelingen die ervoor zorgen dat jouw bestaande webshop goed met elkaar kunnen samenwerken. Wij vinden communicatie met onze klanten erg belangrijk en zullen daarom nauw samenwerken om goed te voldoen aan jouw verwachtingen en eisen.

Wil je meer weten over onze projecten, of graag eens vrijblijvend kennis maken en kijken naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate