Exact Online is hét online platform voor ondernemers en accountants. De combinatie van boekhouding en CRM vormt de perfecte basis voor elk bedrijf. Daarnaast zijn er functies voor onder andere productie, groothandel en professionele dienstverlening voor kleine bedrijven. Door de uitgebreide API interface van Exact Online is het mogelijk om veel verschillende software pakketten te koppelen.

Magento exact koppelen

Exact Online e-commerce koppeling

Moet je momenteel nog een hoop gegevens van jouw webshop met hand overzetten? Dan gaat het koppelen met Exact Online jou veel tijd besparen. Door een koppeling te maken tussen je website en Exact kun je geheel geautomatiseerd aan het werk. Uit ervaring blijkt dat voornamelijk e-commerce gekoppeld wordt aan Exact Online. Dit wordt gedaan met de reden om bestellingen, voorraad, automatische factureren, klanten in je CRM synchroniseren en productie aan te sturen vanuit de webshop. Hierdoor heb je altijd een real-time overzicht in Exact Online over de status van je webshop en je voorraad. Daarnaast bespaar je als webshop eigenaar ook vele uren omdat er geen handmatige acties meer plaats hoeven te vinden. 

Magento 2 Exact Online

De koppeling die we maken tussen Exact Online en jouw Magento 2 platform, levert een standaard pakket aan mogelijkheden die jou ondersteunen bij het ondernemen. Eigenlijk koppel je de administratie aan je Magento 2 webshop. Deze koppeling is niet alleen handig voor jezelf, maar het is ook waardevol voor je klanten. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden om klanten actuele informatie aan te bieden. Deze informatie kan je aanbieden door de real-time synchronisatie. Denk bijvoorbeeld aan de actuele voorraad, geplaatste orders en productkenmerken. Daarnaast kan je ook het logistieke proces versnellen doordat je orders koppelt met je webshop. Door de koppeling heb je dan ook alles snel bij de hand. Denk bijvoorbeeld aan de facturen, klantgegevens en afwijkend afleveradressen.

xCore partner

X-Interactive is al een tijdje partner van Dealer4Dealer oftewel xCore. De samenwerking wordt verder kracht bijgezet. Wij geven dan ook net een stapje extra, waarmee we ons graag onderscheiden. xCore is de e-commerce backoffice specialist voor Exact software. xCore heeft inmiddels al meer dan 2000 webshops gekoppeld met de software. We hebben het dan over een koppeling tussen een webshop en Exact. Al deze koppelingen zijn gemaakt met het doel om succesvol online te ondernemen.

Hoe kan ik Magento Exact Online koppelen?

De xCore koppeling is de software die wij gebruiken tussen Exact en Magento. Aangezien er meerdere platformen zijn die je kan koppelen met xCore en Exact zijn wij gespecialiseerd in de Magento koppelingen. Door Exact in combinatie met xCore te koppelen creëren wij de ideale situatie voor webshop eigenaren.

Maatwerk koppelingen

Heb je een maatwerk oplossing in je Magento webshop met essentiële data? Ook deze data kunnen wij door middel van een API laten synchroniseren. Een koppeling kan je leven als e-commerce ondernemer flink makkelijker maken. Wij kijken dan ook altijd samen met de webshop eigenaar hoe we de koppeling zo goed mogelijk kunnen afstemmen op zijn of haar onderneming.

Wil je direct aan de slag of wil je kijken waar voor jou de kansen liggen? Neem dan contact met ons op. 

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate