support

Support consultant (32-40 uur) 

Vind jij het gaaf als je een klant hebt geholpen en ze tevreden zijn met jouw geboden oplossing? Ga jij uitdagingen niet uit de weg en kun je net zo lang puzzelen tot je de oorzaak van een vraagstuk hebt gevonden? Maak je graag mensen blij en word je blij van blije mensen? Dikke kans dat jij dan onze perfecte nieuwe collega bent! 

Wij zoeken namelijk een nieuwe collega die samen met ons, onze klanten nog blijer gaat maken. Als support consultant heb je dagelijks overleg met onze klanten en met jouw collega’s. Jouw nuttige input zal zowel door jouw collega’s als door onze klanten zeer gewaardeerd worden en brengt zowel de klant als onze organisatie weer een stap verder. 

Wat ga je zoal doen als support consultant? 

 • Je gaat de telefoon aannemen en tickets verwerken. 
 • Je gaat eerst kijken of je samen met de klant zijn of haar vraag kan beantwoorden of het probleem op kan lossen. 
 • Eventueel schakel je met een collega om complexere problemen op te lossen of plan je een moment in waarop jouw collega dit probleem voor de klant op gaat lossen. Hierbij voorzie jij jouw collega van alle informatie die nodig is om het probleem op te lossen. 
 • Je monitort openstaande tickets en zorgt dat ze netjes en op tijd worden afgehandeld. 

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt een goed analytisch vermogen, legt makkelijk verbanden en weet problemen op te lossen of de oorzaak te achterhalen door in de PHP, JS of CSS code te duiken. 
 • Je bent klantvriendelijk en service gericht. 
 • Je weet goed door te vragen om tot een goede oplossing te komen of de juiste informatie weet te verzamelen. 
 • Je kan klanten technische zaken makkelijk en begrijpelijk uitleggen. 
 • Je weet een balans te vinden tussen tevreden klanten en het belang van het bedrijf. Je probeert iedereen blij te maken maar weet ook dat niet iedereen blij gemaakt kan worden. 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pré) in woord en geschrift. 

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Ontwikkel jezelf 
  Je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen. Wil je naar een interessante en relevante bijeenkomst dat jou kan helpen bij jouw werkzaamheden dan juichen wij dat alleen maar toe! Zie je een opleiding of cursus dat jou verder zou moeten helpen? Geef het aan, iedereen wordt hier beter van! 
 • Breng ideeën in 
  Je krijgt het vertrouwen en de tijd om jouw eigen ideeën te implementeren binnen jouw werkgebied en eventueel zelfs binnen de organisatie. Er wordt serieus naar jouw input geluisterd en besproken binnen het team. Samen zijn we sterker! 
 • Groei binnen de organisatie 
  Naast jouw persoonlijke groei, kun je ook groeien binnen het bedrijf en met het bedrijf. Met de juiste inzet zijn de mogelijkheden legio! 
 • Goede beloning 
  Jij bent een belangrijke schakel tussen onze klanten en de ontwikkelaars en van grote invloed op onze klanttevredenheid… dat is niet niks. Deze forse verantwoording moet dan ook beloond worden. Afhankelijk van jouw werkervaring zal de beloning tussen de € 2.200 bruto per maand tot € 3.500 bruto per maand zijn. 
 • Pensioen 
  Wij hebben een pensioensregeling waarbij jij 5% van jouw bruto salaris in je eigen pensioenspaarpot stopt. Daarnaast krijg jij van ons 5% bovenop jouw bruto van ons dat wij ook in jouw pensioenspaarpot stoppen. Gratis geld! 
 • Vakantiedagen 
  Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Lekker ontstressen in de zon, of achter je game-PC 😉 

Wie is X-Interactive? 

Platte structuur, vol gaan voor de klant, plezier, gezelligheid, informaliteit maar formeel wanneer nodig, nerf gun battles, LAN-parties, laser gamen, samen eten/drinken, nee is geen antwoord, samen sterker worden en altijd de beste willen zijn. In het kort is dat wie we zijn. 

Af en toe zal je schrikken van iemand die even lekker gaat zingen of van rond vliegende anti-stress ballen en nerf gun pijltjes maar dat is onderdeel van onze cultuur; hard werken maar ook tijd voor een geintje. 

“Niet normaal! Waar mag ik tekenen?!”

Rustig, rustig, kom eerst maar een keer langs voor een kop thee of een bak koffie en dan praten we even rustig verder. Mail mij je CV op info@x-interactive.nl, dan maken we een afspraak!

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer