Naar overzicht
Naar overzicht

Nieuw verzet met grondverzet

KlantSnippe Erica
DienstWebsite
Snippe Erica

Het eerste gesprek

De website van Snippe Erica was aan vervanging toe. De vorige was ontwikkeld in een tijd waar responsive ontwerp (geschikt voor mobiel) nog niet aan de orde was. Maar de echte trigger was een andere functie van de website.

We zijn dit project begonnen met Marcel Hinderks, communicatieadviseur van Snippe Erica. Hij wilde graag de producten op hun website overzichtelijk en toonbaar maken met daarbij de bijbehorende voorraadinformatie. Deze service maakt het klanten van Snippe Erica veel makkelijker, en dát is waar Snippe Erica het verschil kan maken.

“Van ontwerp tot en met de techniek zijn wij continue betrokken geweest. Wij zijn erg tevreden over het traject en natuurlijk het eindresultaat.”

Marcel Hinderks
Communicatie adviseur

Aan de slag…

We hebben eerst samen goed gekeken wat we belangrijk vinden. Het assortiment moet niet alleen overzichtelijk zijn, maar ook een filterfunctie bevatten waardoor het zoeken alleen maar makkelijker wordt. Door onze ervaring weten wij gelukkig snel welke functies deze filters allemaal moeten hebben. Maar daar stoppen we niet. Uiteraard is het belangrijk dat, op productniveau, een conversie makkelijk te maken is. Dat betekent dat een offerte aanvragen of contact opnemen een eitje is.

Maar de nieuwe website heeft meer functies. We adviseerden een blog waarbij kennis gedeeld kan worden. Deze blogpagina’s zorgen naast waardevolle informatie ook voor extra vindbaarheid online.  Natuurlijk vergeten we de praktische informatie over het bedrijf niet.

Product snippe erica website

Het proces

Wij betrekken onze opdrachtgevers van begin tot eind bij het proces. Vanaf de eerste briefing, wireframes en ontwerp. Zo kunnen we stapje voor stapje bijsturen waar nodig. Dit hebben we ook samengedaan met Marcel. We denken mee en vooruit en bouwen we letterlijk samen aan hun nieuwe website. Dat maakt digital excellence.

Snippe website uit Erica
Dennis Berends
Ate Bontjer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer