Naar overzicht
Naar overzicht

Een frisse blik online

KlantSchoonex
DienstWebsite
Schoonex

Schoonex website

Schoonex levert reinigingssystemen van bescheiden tot serieuze apparaten en alles wat daarbij hoort. Schoonex was al geruime tijd een trouwe klant bij ons, maar nu was het moment gekomen om eens kritisch naar vernieuwing te kijken.

“Wij ervaren al jaren een fijne en goede samenwerking met X-Interactive. Er wordt oplossingsgericht meegedacht, wat mooie creaties brengt. Tot grote tevredenheid.”

Nankie Hans – Bouwers
Directie

Weer schoon en fris

De website was door ons gemaakt, maar dat was alweer een flinke tijd geleden.

Waar de focus voor die tijd op online aanwezigheid lag, hebben we nu ingezet op duidelijk overzicht van diensten en producten. We hebben vooral gekeken waar we voordeel konden behalen op het gebied van conversies. Dat gaat een stuk makkelijk als je alle producten onder de juiste groepen categoriseert. Naast een optimale functie van de website hebben we de cleane identiteit weten te vertalen naar een online omgeving.

Hoe komt zoiets tot stand

Samen met de klant is een design gemaakt aan de hand van de huisstijl, wensen, ideeën, doelstelling en doelgroepen. Daarbij hebben we primair gekeken naar vriendelijkheid en overzichtelijkheid. Daarna hebben wij dit design technisch gerealiseerd door middel van een maatwerk WordPress website. Hierdoor is het zelf beheren van de website eenvoudig.

Handen uit de mouwen

Wanneer de website klaar is dient deze nog gevuld te worden. Uiteraard hebben wij Schoonex niet aan hun lot over gelaten maar hebben we ondersteund met het vullen van de content en hierbij een adviseren rol gespeeld. Wij geloven niet dat alles uit handen nemen altijd de beste optie is. Wij begeleiden onze klanten, zodat ze zelf controle hebben over hun systeem. Dit oplossen doen wij door continue de mogelijkheid te bieden om te schakelen met ons supportteam. We hangen niet achterover na een project, maar blijven de handen uit de mouwen steken.

Dennis Berends
Ate Bontjer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
Ate Bontjer