LAVIE

Een nieuw jasje voor LAVIE.NU

In het hart van een prachtige omgeving, tussen Amersfoort, het pittoreske landschap van Woudenberg en de adembenemende schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug, straalt een unieke dameskledingwinkel die de dromen van fashionliefhebbers waarmaakt. Naast hun fysieke winkel waren ze toe aan de volgende stap; een uitgebreide webshop! De eigenaren van LAVIE kwamen al snel bij X-Interactive uit om hun webshop te laten bouwen met de juiste functionaliteiten en geïntegreerde systemen waarmee je bijvoorbeeld een perfect overzicht van voorraad kunt houden. Wel zo handig!

online shoppen

Een krachtig en efficiënt e-commerce platform

Voor de enthousiaste retailers van LAVIE hebben we gekozen om een Magento webshop te ontwikkelen met het Hyvä thema. Dit thema is razend populair, en niet zonder reden! Door middel van het gebruikte Hyvä thema is de webshop beter vindbaar, sneller en gebruiksvriendelijker. Tijdens meerdere ontwerp- en wensensessies hebben we een goed beeld gekregen van alle functionaliteiten die LAVIE graag wilde hebben. Daar kwam naast de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten, ook de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers goed naar voren. Dus hebben we een directe kassakoppeling met SRS gemaakt.

zoeken

Schakelen als nooit tevoren

SRS? Juist! SRS ontwikkelt geavanceerde systemen voor retailers waarmee bedrijven hun voorraden op een slimme manier kunnen beheren. Door zowel fysieke- als online aankopen te registreren, past dit systeem de voorraad automatisch aan. Zo voorkom je niet alleen dat er een uitverkocht product toch nog wordt verkocht, maar teleurstelling bij je trouwe klanten.

Online orders worden dus ook doorgezet naar SRS. Zo kunnen de werknemers de online bestellingen op een overzichtelijke wijze inzien en verwerken. Doordat dit synchroon gebeurt, ontstaat er geen vertraging in de webshop of op het kassasysteem.

We snappen dat je verbaasd bent over de vele handige functies van een geïntegreerd SRS-systeem, maar er is nog meer! Klanten kunnen ook heel gemakkelijk een persoonlijk account aanmaken bij LAVIE. Hiermee kunnen ze online producten als favoriet bestempelen, inschrijven voor de nieuwsbrief en hun gegevens bewaren. Deze accountgegevens zijn ook weer in de fysieke winkel te vinden. Zo houd je het beste contact met je vaste klanten.

telefoon lavie.nu

“Ziet er goed uit!”

Om de webshopbezoekers van LAVIE goed te helpen met hun keuzes, hebben we een onderdeel ingevoegd die voor ontzettend veel inspiratie zorgt! Het idee van ‘Shop The Look” staat uitgebreid in de website, en het is een pagina waar modellen een hele outfit dragen. Hierdoor kom je als webbezoeker makkelijk achter de leukste combinaties, en zie je met welke kleuren de kleding het beste combineert! Een heel nieuwe toepassing van een klantenreis dus.

Inspireert de webshop van LAVIE jou ook? Neem dan eens contact op met ons! Altijd vrijblijvend natuurlijk.

Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate