Naar overzicht
Naar overzicht

Motorhuis Bakker

KlantMotorhuis Bakker
DienstE-commerce
Motorhuis Bakker

Motorhuis Bakker

Hij loopt als een zonnetje! We hebben het hier over nieuwe technische motor achter de webshop van Motorhuis Bakker. Omdat ze lekker blijven groeien, waren de trotse motorrijders uit Nieuw Weerdinge toe aan een knaller van een Magento webshop, die de snelle sales van hun medewerkers kan bijhouden!

motoren

Motorhuis Bakker is er eentje die naam en faam draagt in de regio voor kwalitatief hoogwaardige motorproducten. Zo kan je denken aan kleding, accessoires, onderhoudsartikelen en natuurlijk de enige echte tweewielers. Om een duidelijk overzicht voor bezoekers van de website te creëren, zijn we natuurlijk vol gas begonnen met een klantreis. De acht verschillende productgroepen, van helmen tot handschoenen, moesten allemaal meteen in beeld komen, zodat er meteen gezocht kan worden naar het gewilde product. Er is namelijk een gouden regel in de bouw van webshops; minder clicks resulteert in meer sales.

Maatwerk(t)

Bij X-Interactive zijn we niet vies van een beetje maatwerk. Sterker nog, we staan altijd te trappelen voor die uitdaging! Zo had Motorhuis Bakker al verschillende externe systemen voor hun orders, waar ze heel blij mee zijn. Daarom hebben we de website zo opgebouwd, dat de medewerkers van Motorhuis Bakker nog altijd even goed met hun oude vertrouwde systemen kunnen werken. De motoren op de website halen we nu via koppelingen uit externe systemen, en de kleding halen we uit Unishop, het voorraadbeheersysteem waar de motormuizen mee werken!

zoeken en filteren

En trouwens, een directe koppeling met de leveranciers van Motorhuis Bakker om de voorraad op te halen en goed te presenteren? Dat kon natuurlijk ook niet missen, dus werd zo geregeld!

Motorhuis Bakker is nu helemaal up-to-date met hun verbeterde Magento webshop in het nieuwe Hyvä thema, die het niveau van de razendsnelle verkopers kan bijhouden! Neem dus nu een kijkje op de webshop, en zorg dat je jouw motorproducten snel in huis hebt, want 2 april is het de Nationale dag van de motorrijder!

motorhuis bakker
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate