Naar overzicht
Naar overzicht

40% extra conversie!

KlantOnlineVloerenSpecialist
DienstE-commerce
OnlineVloerenSpecialist

OnlineVloerenSpecialist

Ja hoor, je leest het goed. We mochten aan de slag voor klanten die al langere tijd bij ons aankloppen voor ontzettend leuke projecten! De Online VloerenSpecialist is gestationeerd in Nieuwleusen, maar ze voorzien heel Nederland van de mooiste, beste en slimste vloeren. Doordat zij zo super bezig zijn voor hun klanten (beoordeeld met een 9.3 door 2946 klanten), werd het hoog tijd om ook de webshop up-to-date te krijgen. En vraag je je af of dat gelukt is? Lees dan snel verder!

onlinevloeren

Vroeger – Nu – Toekomst

Een aantal jaren geleden hebben we onze digital excellence al in mogen zetten voor een orderverwerkingssysteem voor de OnlineVloerenSpecialist. Deze hebben we destijds van top tot teen ontwikkeld, zodat de experts van ‘OVS’ op de best mogelijke manier hun projecten vorm konden geven. De vrienden uit Nieuwleusen werken daar dus al geruime tijd mee, en krijgen hun orders zo goed mogelijk binnen. Efficiëntie was tijdens dat project het toverwoord, en dat bleek ook nu nog onveranderd te zijn.

De aanvraag waar we deze keer over mochten buigen, had te maken met de webshop zelf. De OnlineVloerenSpecialist was gelukkig tevreden met onze werkzaamheden, dus vroegen ze aan ons of we optimalisatie van hun online aanwezigheid wilden doen. De spreekwoordelijke bezem erdoor dus. De bestaande code werd door onze collega’s opgeschoond, de core web vital scores werden verbeterd, en de webshop mocht schrap gezet worden voor verdere optimalisatie in de toekomst.

Het resultaat hiervan? In de maanden na livegang van de geoptimaliseerde webshop rezen de verkoopcijfers de pan uit, waarbij de gemiddelde orderwaarde met zo’n 40% steeg. Dat geeft maar weer eens aan dat als je webshop geoptimaliseerd is, je het kunt merken aan je tevreden bezoekers.

ovs

“X-Interactive bouwt niet alleen een kwalitatief goede, mooie en gebruiksvriendelijke webshop, maar denkt ook verder mee. Er is veel ruimte om samen te sparren en te zoeken naar écht het allerbeste, waarbij ook de kosten en opbrengsten niet worden vergeten.

Hierdoor kunnen we ons als bedrijf onderscheiden en blijven groeien. Bedankt voor jullie kennis, perfectie en tijd in het altijd gezellige Emmen!”

Jos Bouwmeester, owner

Sprints

Tijdens het project hebben we met meerdere sprints gewerkt. In korte tijdsperiodes hebben we elke twee weken samen gecommuniceerd, meegedacht, geadviseerd en bijgestuurd. Allemaal op basis van de expertise van beide partijen. Dat ging zo lekker, dat de OnlineVloerenSpecialist nog lang niet klaar met ons wilde zijn!

We mogen na het aanmaken van een orderverwerkingssysteem en het optimaliseren van de website bezig met het realiseren van een nieuwe webshop, vol nieuwe functionaliteiten. In Hyvä thema maken we een razendsnelle en klantvriendelijke webshop, zodat de OnlineVloerenSpecialist nog verder in hun markt kan sprinten.

Meer weten over waar wíj specialist in zijn? Neem dan eens contact op! Altijd vrijblijvend natuurlijk.

bijbestellen
Dennis Berends
ate

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

🖐 Hi, ik ben Ate! Waarmee kan ik je helpen?
ate